Followers

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address
H/P No.
I want to: Order
Book
Stock Enquiry
Code/Colour/Size Item

Create a web form here

Saturday, December 20, 2014

YAYA SEQUIN JUBAH & YAYA PLEATED SHAWL

Assalamualaikum...

Ok, perkenalkan koleksi jubah terbaru kami yang super gojes! Tengok gambar pun rasa nak nanges tau sbb cantik sangat! Yaya Sequin Jubah ni dari material Cartier satin yang memang sedap dipakai. Yang paling bestnye kita sediakan sekali shawl untuk dipadankan bersama2 jubah ni (kalau nak beli shawl @ jubah saja pun boleh). Kalau beli 1 set boleh dapat harga yang lebih murah dan kita bagi free floral brooch (macam model pakai).

Best kan? So boleh start cuci2 mata & kira bajet2 semua dan kalau nak order boleh whatsapp Jiha (018-2469793). -Happy Shopping-

YAYA SEQUIN JUBAH

Jubah RM95 (Including postage)
Shawl RM 29 (Excluding postage) (RM6 SM, RM8 SS)
1 Set RM 110 (Including postage + free Floral Brooch)

Material: Cartier Satin
**Wudhuk friendly
**Nursing friendly

Whatsapp no 018-2469793 (Jiha)
**Sila rujuk kod warna disini untuk order

**sila rujuk ukuran sebelum order

Grey

Maroon

Pink

Purple

Olive Green

Turquoise


YAYA PLEATED SHAWL

RM29 (Excluding postage) (RM6 SM, RM8 SS)
Material : Pleated Chiffon
Size: Wide Shawl (panjang 74", lebar 28")

Whatsapp no 018-2469793 (Jiha)

**Rujuk kod warna di sini untuk order




























Sunday, December 14, 2014

YEAR END SALE Y.E.S

Y.E.S
Year End Sale

Salam uols..dah lama tak update blog n facebook. Sekarang lebih aktif kat ig @sofiesyacollection. So ni ada beberapa item yang kami adakan Y.E.S. So cepat-cepat lagrab ye sbb stock dah tak banyak yang tinggal. Y.E.S akan berakhir pada 31 December saja yea. So sila2 la cuci mata, kalau ada yg berkenan tu terus je whatsapp 018-2469793 (Jiha), senang, cepat dan efisyen ;-)
























Nak order?? 
Whatsapp ke no 018-2469793 (Jiha)



Sunday, October 19, 2014

KAIN PASANG COTTON VISCOSE

Kain pasang cotton viscose jenis berat, lembut, tidak nipis dan jatuh cantik bila dipakai. Kain cotton viscose juga sejuk dan  selesa dipakai.

Untuk order just bg kod no item dan berapa pasang nak, isi borang kt atas blog tuu @ sms/whatsapp ke no 018-2469793 (Jiha). Senang saja kan?? Happy shopping!

KOD CV1

KOD CV2

KOD CV3

KOD CV4

KOD CV5

KOD CV6

KOD CV7

KOD CV8

KOD CV9

KOD CV10

CV10