Followers

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address
H/P No.
I want to: Order
Book
Stock Enquiry
Code/Colour/Size Item

Create a web form here

Sunday, October 19, 2014

KAIN PASANG COTTON VISCOSE

Kain pasang cotton viscose jenis berat, lembut, tidak nipis dan jatuh cantik bila dipakai. Kain cotton viscose juga sejuk dan  selesa dipakai.

Untuk order just bg kod no item dan berapa pasang nak, isi borang kt atas blog tuu @ sms/whatsapp ke no 018-2469793 (Jiha). Senang saja kan?? Happy shopping!

KOD CV1

KOD CV2

KOD CV3

KOD CV4

KOD CV5

KOD CV6

KOD CV7

KOD CV8

KOD CV9

KOD CV10

CV10

KAIN PASANG ENGLISH COTTON

Assalamualaikum..

Lama betul tak update blogshop SC ni. Actually SC masih ada dan masih active cuma sekarang active kt IG. Jangan lupa follow IG @sofiesyacollection yea. Orang lain dah lama guna IG kita baru terhegeh2 nak guna.Hehe...

Tak mau cakap banyak, jom shopping kain pasang english cotton koleksi terbaru SC. Nak order just bg kod no item dan berapa pasang nak, isi borang kt atas blog tuu @ sms/whatsapp ke no 018-2469793 (Jiha). Senang saja kan?? Happy shopping!

KOD 1

KOD 2

KOD 3

KOD 4

KOD 5

KOD 6

KOD 7

KOD 8

KOD 9

KOD 10

KOD 11

KOD 12

KOD 13

KOD 14

KOD 15

KOD 16

KOD B1

KOD B2

KOD B3

KOD B4

KOD B5

KOD B6

KOD B7

KOD B8

KOD B9

KOD B10

KOD B11


Sunday, June 29, 2014

STOK BARU CADAR COTTON PATCHWORK RM 150 SHJ

Salam Ramadhan Al-Mubarak semua! 

Kali ni kami bawakan stock terbaru cadar cotton patchwork yang mendapat sambutan yang menggalakkan. Terdapat pelbagai design dan warna yang menarik untuk pilihan anda. Boleh la di gunakan untuk raya nanti..;-) So kepada sesiapa yang berminat boleh cepat2 order sebelum stok kehabisan dan untuk belian 2 set keatas kami tawarkan harga yang menarik. Belian borong juga boleh..


Detail Cadar Patchwork:
100% Cotton filling white cotton 210gsm
Size Queen (tapi boleh juga di gunakan untuk katil King size)
1 pc sheet 230cm x 250cm
2pcs pillow case 50cm x 70cm

PRICE : RM 150 Semenanjung 
RM 170 Sabah/Sarawak 
(Harga termasuk postage)


38-H11

41-H43

42-H67

43-H83

44-H87

45-H88

37-H104

H111

39-H115

5-1007

6-1605

7-1667

8-1696

9-1704

10-1706

11-1710

12-1718

13-1720

16-8843

17-8851

18-8862

19-8866

20-8871

21-8880

22-8881

23-8889

24-8891

25-8895

26-8896

27-8897

28-8898

29-8899

30-88101

31-88104

32-88105

33-8816

34-88107

35-88202

36-88203


Cara untuk order:
1. Isi Order Form (Beri nama penuh, alamat, no. Tel)
2. Berikan kod item/kuantiti
3. Dapatkan pengesahan dr SC samada stock masih ada atau tidak
4. Buat bayaran selepas mendapat pengesahan dan no acc.
**Pembelian 2 set dan keatas akan mendapat harga istimewa**