Followers

Thursday, May 23, 2013

SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST

Bismillahhirahmanirrahim....

Hai lovelies...rasanya dah lama sangat SC tak buat GA Contest kan? So sebagai penghargaan Jiha terhadap sokongan uols Jiha nak buat satu GA Contest utk blogger2 & customer SC tersayang. :-) Caranya mudah saja just ikut syarat2 yang ditetapkan dibawah. Harap2 uols sudi la join contest ni yea.


Syarat-syarat:

1. Terbuka kepada warganegara Malaysia saja yea.
2. Follow Blog Sofiesya Collection.
3. Copy banner di atas (linkkan ke blog Sofiesya Collection)
3. Buat satu entry diblog anda bertajuk SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST. Anda dikehandaki cerita apa2 saja yang best mengenai SC secara kreatif. Jika ada gambar uols pakai pakaian dari koleksi SC laagiiii best. ;-)
4. Hantarkan link entry anda di ruangan komen di bawah & jangan lupa email detail anda (nama, no.hp & link entry anda) ke niknano79@gmail.com.

Simple saja kan?? Hadiah yang akan dimenangi seperti dalam banner di atas, best tak? Best tak? So apa tunggu lagi? Contest akan bermula 24 Mei (esok le tu!!) hingga 24 Jun 2013. Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang paling best dan kreatif. Cepat-cepat join beramai2, hadiah yang best menanti anda!

38 comments:

  1. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nisa sudi join contest SC. Insyaallah ada rezeki dpt dress gojes. :-)

      Delete
  2. http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html

    L)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Fara join this contest. Insyaallah ada rezeki nnti yea. :-)

      Delete
  3. Saya Join :D
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  4. join :)

    http://ceritaceritasyaa.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  5. tgh create entry,insyallah pasti join

    ReplyDelete
  6. lolly join juga yep! :)
    http://lollybikessky.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  7. Salam...nory nk join..ni link entry nory...
    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  8. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest_8.html

    ReplyDelete
  9. join ya...http://eryati.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear..jgn lupa email detail nama, no hp n link entry ke niknano79@gmail.com yea. Tq

      Delete
  10. http://coklatdandomo.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    Assalam. Join ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear..jgn lupa email detail nama, no hp n link entry ke niknano79@gmail.com yea. Tq

      Delete
  11. NTMU.... Angah join sekali ^_^
    http://yukoazusakawa.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  12. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear..email detail nama, no hp n link N3 ke niknano79@gmail.com yea. :-)

      Delete
  13. saya tak ada gmail .. :( Yahoo mail adalah ...
    on the way nak siap >.<

    ReplyDelete
  14. Eh! saya dah buat gmail! Tunggu sekejap ea?? >.<
    *excited

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis, tq join GA Contest SC. Xde gmail pun xpe dear. Just email detai nama, no. Hp n link N3 ke niknano70@gmail.com. :-)

      Delete
  15. husna join =)

    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Husna..email detail nama, no hp n link N3 ke niknano79@gmail.com yea. :-)

      Delete
  16. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum... saya join sama. Moga2 ade rezeki untuk menang hadiah di sini. Aaameen

    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  18. salam,maaf lewat submit entry :)
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/06/sofiesya-collection-ga-contest_8255.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  19. join,

    http://silenceprovince.blogspot.com/2013/03/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
  20. http://umikasum.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk?? yumida..maaf bertanya.. kenapa awak tiru idea orang?

      Delete
    2. tiru idea orang? maksud awak idea siapa?
      semua hasil kerja saya itu hasil kreativiti saya sendiri
      doodle tu pun saya lukis sendiri..kesemua doodle
      setiap patah perkataan yang saya ilhamkan dalam entry tu..itu memang idea saya sendiri
      boleh terangkan secara terperinci mana satu part yang awak rasakan saya tiru idea orang lain?
      harap awak explain secara jelas ye
      lagi satu..link awak ni kalau boleh..linkkan secara direct ke blog awak

      Delete
    3. buat zaqwan zahedan,

      saya baru je selesai terjah kesemua entry peserta di atas. cuba mencari persamaan yg dimaksudkan oleh awak 'meniru idea orang lain'. malangnya saya x jumpa yg serupa dgn entry saya

      boleh x kalau awak terangkan mana 1 part yg awak rasa saya tiru tu?
      mungkin saya terlepas pandang ker..

      masa saya siapkan entry ni saya memang xde refer mana2 entry peserta lain di atas. hmmm..macam blur jugak. actually, agak terkejut bila baca komen awak. lepas tu baru saya terjah entry orang lain. mencari kebenaran. hope awak dpt respond dgn pertanyaan saya ni.

      Delete
    4. utk zaqwan zahedan
      identiti awak telah dikenal pasti
      blog: http://zaqwanzahedan.blogspot.com

      saya x pasti apa motif awak memberikan komen sedemikian. komen awak ni boleh menimbulkan persepsi negatif di mata orang lain terhadap saya.

      nasihat saya buat zaqwan..sebelum mengeluarkan statement fikir dahulu. apakah komen yg akan dilontarkan memberikan kebaikan or keburukan. gunakan akal yg rasional semasa memberi pandangan.

      lagi 1...dlm menyertai mana2 pertandingan..wujudkanlah persaingan sihat..
      kalau rasa nak join segmen/GA/contest..join je la
      kalau ingin dipilih sebagai pemenang..berikan usaha terbaik
      kalau tak nak join..jangan mencipta berbagai alasan
      kalau tak sempat join..next time cuba lagi di masa akan datang
      jangan menjatuhkan maruah seseorang dgn mewujudkan komen kontroversi

      laman sosial jika digunakan dgn sebaiknya..byk memberi manfaat. tapi bila disalahgunakan, mendatangkan bahana pd diri sendiri dan org lain.

      hope zaqwan faham dgn mesej yg saya sampaikan
      happy berblogging ye zaqwan :)

      Delete
    5. As-salam,

      Betul Zaquan Zahedan, jika betul comment awk tu sy harap zaquan dpt bg link N3 yg membuktikan dakwaan awk tu betul, awk boleh email sy ke niknano79@gmail.com. Sbb ini akan mempengaruhi pemilihan pemenang. Sy harap Zaquan jujur dlm memberikan comment dan tidak berniat utk memburuk2kan peserta contest ini. Dan pada Yumida, sy hrp sis xusah risau sbb sy akan cuba memilih N3 yg terbaik & bersikap adil utk semua peserta. TQ

      Delete
    6. ouh yumida..saya mintak maaf sangat bukan saya nak kata awak tiru..tp saya rasa idea mcm sama...tp awak tak tiru pun sebenarnya,mintak maaf sgt..saya tahu saya salah..saya ni memang jenis cakap lepas sikit..maaf ye yumida..and good luck utk contest ni =)

      Delete
  21. wah tak sempat nak join...goodluck semua.. =) nk bace entry peserta lah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen ditaip pd pukul 7.29 PM
      komen di atas ditaip pd pukul 7.30 PM

      wah..awak baca kesemua entry peserta hanya 1 minit?
      hebat!

      jemputlah singgah di blog yumida
      yumida pun rajin join segmen/GA
      nanti takde la zaqwan terlepas nak join
      blog pun akan sentiasa ter-update
      berblogging ni bez..macam2 boleh buat
      rakan maya pun bertambah..haa..dgn berblogging ni, kita pun blh menimba ilmu
      semuanya terpulang pd kita utk mengoptimumkan penggunaannya

      Delete