Followers

Tuesday, November 13, 2012

JOM TINGKATKAN FOLLOWERS SAMPAI PUAS

As-salam,

Tetibakan post N3 yang takde kaitan ngan stock baru?? :-) Ekceli Jiha join segmen ni sbb Jiha tengok bilangan followers SC ni xbest sangat. Tengok sendiri la followers tu, segan nak copy paste kt N3 ni.Hehe...

Harap2 dgn join segmen followers SC akan lebih ramai n ini pun salah satu cara nak promote bizz SC jgak kan? So sesiapa yang berminat nak join segmen ni kene ikut syarat2 SINI


Tarikh tutup segmen ni 30 Nov 2012. So kene cepat2 tau. Sapa yang dah join/follow SC sila tinggalkan link anda di bahagian comment supaya senang jiha nak follow anda semula. Oppss..lg satu, jgn lupa like fanpage SC kt sidebar sebelah kiri oke!



13 comments:

  1. Thanks sbb follow saya .. dh follow awk balek :)

    ReplyDelete
  2. Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  3. Salam. Sy dr segmen yg sama. Jemput singgah belog saya kerana ada mega-giveaway sedang berlangsung skrg. Ececeh. hehe :P

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. insyirah datang dari segmen yang sama
    insyirah dah follow..
    jemputlah follow balik :)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  6. thanks follow me, follow u back :)

    ReplyDelete
  7. Haiii...
    Eyrra dah follow dekat sini...
    follow blog Eyrra juga k....
    thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  9. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)

    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete