Followers

Tuesday, July 2, 2013

PEMENANG SOFIESYA COLLECTION GA CONTEST!!

 As-salam semua! Alhamdulillah Sofiesya Collection GA Contest telah tamat pada 24 Jun baru2 ni & mendapat sambutan yg agak menggalakkan. (Feww...risau Jiha kalau2 xde org nak join. ;-) )

So sekarang ni adalah saat yg ditunggu2, iaitu pengumuman siapakan pemenang bertuah untuk GA Contest ini. Setelah dibaca kesemua N3 yang disubmit, Jiha rasa semuanya menarik2 blaka. Thanks for ur effort. Asalnya Jiha nak bg kepada 3 pemenang utama & 5 pemenang saguhatikan? Tapi kita tukar sdkit pemilihan pemenang serta hadianya seperti berikut:

Pemenang Pertama : Dress bernilai RM 80 + baucer SC RM 20
Pemenang Kedua: Dress bernilai RM 70 + baucer SC RM 15
Pemenang Ketiga: Dress bernilai RM 60 + baucer SC RM 10
Pemenang Keempat: Blouse bernilai RM 50 + baucer SC RM 10

4 x Pemenang Saguhati : Baucer SC RM 10

Jadi setelah dipilih, diteliti & ditimbang beberapa perkara, Jiha telah pilih 4 pemenang utama dimana N3 dorang sangat la kreatif & membuatkan Jiha tersenyum bila membacanya. :-) Dan 4 pemenang saguhati yg mana N3 mereka juga menarik. Kepada yang tidak berjaya tu jgn putus asa, In shaa Allah jika ada peluang & rezeki, SC akan anjurkan lg contest seperti ini. So enough talking, sekarang Jiha umumkan para pemenang yang bertuah untuk Sofiesya Collection GA Contest pada kali ini:

Pemenang Pertama : Yumida Huda, link entry
Pemenang Kedua: Husna Izzati, link entry
Pemenang Ketiga: Diya Sesame, link entry
Pemenang Keempat: vendettatraveller, link entry

4 x Pemenang Saguhati :

Nory Zoulkefle : link entry
liazahirah : link entry
lienliendot : link entry
fara lulu : link entry

Para pemenang akan dihubungi melalui email untuk mendapatkan hadiah. Stay tune!!

3 comments:

  1. alhamdulillah
    makasih bebyk
    tahniah jugak buat pemenang lain

    ReplyDelete